Nemky kupujú kasery a plynové pištole...

thumbnail

Silvestrovský moslimsko-arabský folklór hostí frau Merkel. Silvester z prelomu rokov 2015/2016 zostane Nemcom ešte dlho v pamäti. Aj starší, už ostrieľaní policajti, ktorí počas silvestrovských osláv zasahovali, priznali, že takú hrôzu ešte nezažili. Merkelovej „hostia“, čiastočne azyloví podvodníci a kriminálnici z Maroka, Tuniska, Alžírska, zo Sýrie a ktovie odkiaľ, predviedli vo viacerých nemeckých mestách novoročný arabsko-moslimský „folklór“. Nemajú ešte ani azyl v kapse a už určujú chod nemeckých dejín. Sú to tí, ktorých iba nedávno naivné davy vítali v Mníchove a iných mestách medvedíkmi, ovocím, pitím a transparentmi „Vitajte“– div nie s radosťou, že už konečne prišli. Od radosti ich zabudli aj preveriť, kto a odkiaľ sú. Začalo sa to okolo 22. hodiny v hale hlavného nádražia v Kolíne nad Rýnom a na priestranstve pred ním. „Nemecky“ vyzerajúcich zvalili imigranti na zem, skákali im po hlavách, štuchali do nich, buchnátovali ich a hádzali do nich petardy a fľaše. Kto si chcel kúpiť drogy, mohol, aj tie tam ponúkali.

ATAKY NA ŽENY

Frankfurt -Nemecko
V tejto hale útočili prisťahovalci.

Hlavnými obeťami boli najmä ženy. Tie, čo boli v hale, nemali šancu dostať sa von. Hala praskala vo švíkoch. Zaplnili ju Arabi a Severoafričania. Obkolesené ženy ohmatkávali, obťažovali, povyzliekali... a okradli o peniaze a mobily. Polícia pred budovou nemala ani poňatia o tom, čo sa odohrávalo vo vnútri. Aj ženy pred halou kričali o pomoc. Nasadené policajné zložky a útvary spolkovej polície ich bránili, ako mohli, aj prilbami. Účinnejšiu zbraň asi použiť nesmeli. K volajúcim ženám o pomoc sa polícia nedostala. Proti presile vyše tisíc imigrantov bola bezmocná. Platilo právo silnejšieho, a to bolo na strane Merkelovej „hostí“. Pľuvali, odpaľovali petardy, hádzali fľaše na policajtov a častovali ich hrubými nadávkami. Trhali povolenia na pobyt s úškľabkom na tvári a s výkrikmi: „Vy mi nemôžete nič, zajtra si zoženiem nové.“  Ozval sa aj výkrik: „Ja som Sýrčan, musíte so mnou zaobchádzať priateľsky! Pani Merkelová ma pozvala.“  Podobne to prebiehalo v Hamburgu, Stuttgarte, vo Frankfurte,  v Bielefelde, Leverkusene, Düsseldorfe, Berlíne a ďalších mestách. Akcie „budúcich Nemcov“ neboli spontánne, boli dobre zorganizované.

IDYLICKÉ HLÁSENIA

V oficiálnej správe kolínskej polície sa uvádza, že silvestrovská oslava prebiehala pokojne, v médiách sa o tom neinformovalo a politické kruhy mlčali. Politicky háklivá situácia mala zostať pod pokrievkou. Boli obavy zo zosilnenia odporu proti islamizácii.

Krátko po polnoci sa objavilo niečo na you-tube, ale ani nie o hodinu to niekto odstránil. Zatajiť  kolínske udalosti  sa nedalo. Videlo ich príliš veľa ľudí a hneď sa to roznieslo po sociálnych sieťach. Dokonca ešte 5. januára šéf  kolínskej polície tvrdil, že polícia páchateľov nezistila a k zatýkaniu nedôjde. Oponovali mu však policajti, ktorí v onú noc skontrolovali okolo sto páchateľov. Väčšina z nich boli žiadatelia o azyl zo Sýrie.

V tomto kontexte je zaujímavá reakcia primátorky Kolína nad Rýnom Henrietty Rekerovej, sympatizantky Merkelovej „kultúry otvorených dverí“. Ešte aj po tom, keď už boli známi páchatelia, tvrdila, že nie je isté, či sú medzi nimi aj imigranti. Na tlačovej konferencii 5. januára 2016 na otázku, ako by sa ženy mohli v takejto situácii lepšie brániť, povedala: „Vždy je možnosť určitého odstupu – väčšieho ako na dosah ruky.“ Radila  ženám, aby dodržiavali od mužov (teda imigrantov) odstup väčší ako na dosah ruky, potom nebudú ani okradnuté, ani znásilnené.

BEZRADNÁ  POLÍCIA

Polícia má plné ruky práce s imigrantmi po celom Nemecku. Znásilňujú, kradnú (špecializujú sa na peniaze a mobily) a nič sa im nestane. Krádeže sú podľa nemeckého zákona iba malé priestupky, ktoré nemajú nijaký vplyv na priebeh azylového konania, a znásilnenia sa taja. Nesmie sa uvádzať národnosť, a už v žiadnom prípade nie, ak ide o imigrantov. Podľa nemeckého zákona nemožno odsunúť ani tých najnebezpečnejších kriminálnikov do štátu, v ktorom je vojna alebo im tam hrozí prísny trest či trest smrti. A tak sa hrnú morom a súšou do „krajín otvorených dverí“.

V roku 2015 prišlo do Nemecka oficiálne 1,1 milióna imigrantov. Kto už však vie, koľko ich naozaj prišlo. Oficiálne miesta to zatajujú. Dennodenne prichádzajú ďalšie tisícky, všetko moslimovia. V tomto roku sa očakáva ďalší milión!  A zodpovedným za túto situáciu to ešte stále nestačí. Nabádajú národ, aby nepoľavil v pozitívnej nálade voči „budúcim Nemcom“. Nejavia obavy zo straty vlastnej identity, kultúry a viery. Zato majú obavy z antisemitizmu zo strany imigrantov.

Armin Laschet, nemecký politik (CDU), ich chce senzibilizovať voči holokaustu. Prekáža mu, že generácie gastarbeiterov z Turecka sú voči holokaustu indiferentní. Necítia sa byť zaň zodpovední. Podľa neho každý, kto nadobudne nemecké štátne občianstvo alebo chce v Nemecku natrvalo žiť, musí sa s časťou nemeckých dejín, t. j. s holokaustom, identifikovať, pretože vraj byť Nemcom je niečo iné ako byť Francúzom, Španielom alebo príslušníkom iného národa. Nemeckú politiku (lepšie: politiku v Nemecku, pretože Nemcov v nej ubúda) čakajú ťažké časy.

■  ZLYHANIE ŠTÁTU

Silvestrovskú noc nemal v rukách štát, ale masa imigrantov, ktorá iba nedávno prešla hranice Nemecka. Tá sa postarala o strach a hrôzu aj bez teroristického útoku. Strata dôvery ľudí v právny štát stúpa. Zároveň stúpa aj predaj obranných prostriedkov ako sprejov a poplašných pištolí. Situácia sa vyhrocuje, prevláda chaos. Zdá sa, že Nemecko ako európsky štát zaniká.

Z Nemecka pre SNN píše Darina VERGESOVÁ



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.