Úsmev vrelý pre vek zrelý

Matičný estrádny súbor potešil seniorov v domovoch dôchodcov. Pri Dome MS v Liptovskom Mikuláši úspešne pôsobí Matičný estrádny súbor pod vedením Jána Richtera. V tomto roku má už za sebou dvadsaťdva estrádnych a divadelných vystúpení. Keďže október je aj Mesiacom úcty k starším, divadelníci na nich ako každý rok nezabudli a pripravili pre ich potešenie hodinové estrádne pásmo s názvom Úsmev vrelý pre vek zrelý. Vystúpili s ním  šesťkrát v domovoch dôchodcov v meste aj v okolí.

Matičná estrádna ochotnícka scéna v Liptovskom Mikuláši pracuje nepretržite celý rok. Poeticky príjemným slovom sa tentoraz divákom prihovárala Zdenka Matejková. Spevom slovenských, večne zelených melódií rozospievali a niekedy aj roztancovali mnohých seniorov Mária Zvarová, Elena Bátorová, Vlasta Miškovičová a Janka Hliničanová za sprievodu  akordeónu  Paľka Šlauku. Program spestrila aj Mária Almanová orientálnym tancom a v komických scénkach obecenstvo pobavili a rozosmiali Mária a Lenka Oškové, Jozef Bátora, Peter Vrlík a Ján Richter, ktorému patrí vďaka, že aj napriek momentálne nie najlepšiemu zdravotnému stavu dokázal napísať a nacvičiť program, ktorý vďačné publikum odmeňovalo potleskom,  a aj sám pridal k nemu svoj spevácky vklad.

(pvp)    



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.