Výstava - Od Sama po Kisku

thumbnail

Občianske združenie Za troma mostami v Nových Zámkoch v spolupráci s MO Matice slovenskej v Nových Zámkoch uskutočnilo v deň inaugurácie nového prezidenta našej vlasti Andreja Kisku 15. júna výstavu s názvom Od Sama po Kisku. Predstavili na nej všetkých panovníkov, kniežatá, kráľov, cisárov, prezidentov, ktorí tu panovali, vládli a riadili štátne útvary od najstarších čias až po súčasnosť.

Predstaviteľ združenia Ing. František Daniel poďakoval predsedníčke novozámockého MO MS Dr. Márii Malpertovej za aktívnu spoluprácu na príprave výstavy a účastníkom podujatia v krátkosti priblížil činnosť občianskeho združenia, ktoré vzniklo v roku 2011a organizuje rôzne podujatia aj vydávanie publikácií, ktorými sa usiluje priblížiť širokej verejnosti, najmä však žiakom a študentom, históriu novozámockého regiónu. Inžinier F. Daniel pozval prítomných na ďalšie podujatia, ku ktorým bude patriť aj augustový Lečofest a vydanie publikácie približujúcej historické udalosti v roku 1968 v Nových Zámkoch.



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.