Európa pácha samovraždu

thumbnail

SLOVO O SLOVENSKU

Európa pácha samovraždu, rieši všetko, len nie vlastnú ochranu – takýto titulok som si prečítal pár dní po Novom roku. Vyslovil sa tak český bezpečnostný analytik Andor Šándor, známy aj slovenskej verejnosti. Potom prišli z Nemecka správy o tom, že približne tisícka mužov v Kolíne nad Rýnom počas silvestrovskej noci okrádala a sexuálne obťažovala ženy. Podľa šéfa kolínskej polície boli zrejme páchatelia „arabského alebo severoafrického“ pôvodu.

Premiér Robert Fico v reakcii na tieto udalosti prišiel s ešte prísnejším prístupom k migrácii. Slovensko už vlani odmietlo povinné kvóty a azyl udelilo len ôsmim žiadateľom. Okrem toho tesne pred koncom roka sme prijali stoštyridsaťosem asýrskych kresťanov. Predseda vlády SR vyhlásil, že treba zamedziť vzniku ucelenej islamskej komunity na Slovensku. Podľa osvedčených mediálnych manipulácií to bolo časťou spektra označené ako vyrábanie paniky a naháňanie voličských hlasov cez populizmus. Aj keď na Slovensku v súčasnosti reálny problém s migračnou vlnou nemáme, postoj veľkej časti obyvateľstva k migračnej politike EÚ je otvorene kritický.

Jedna vec je humanitárna pomoc a solidarita s tými, ktorým ide kdesi za morom skutočne o život. Druhá vec však je, ak tu niekto v mene akejsi pseudolásky hlása dobrovoľné vzdanie sa vlastnej krajiny a budúcnosti na prospech fanatikov, ktorí sú schopní podľa svojej vízie zničenia Európy a jej premeny na islamské územie vyvraždiť a porobiť celé národy. Neobišlo by to veru ani tých, ktorí s otvorenou náručou v mene multikulturalizmu sú schopní privítať na tomto kontinente aj teroristov, ktorí už predtým vraždili tam, odkiaľ prichádzajú. Ak niekto chce páchať samovraždu rukami teroristov, nech do toho nezaťahuje aj tých, čo ešte majú zdravý rozum a zmysel pre sebazáchovu svojich rodín i územia štátu pre našich potomkov.

Roman KALISKÝ-HRONSKÝ



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.