Šiesty ročník Myslavského juniálesu

thumbnail

Najviac zaujali škôlkari z Hrabinky

V košickej mestskej časti Myslava sa v sobotu 14. júna uskutočnil Myslavský juniáles. Myšlienka organizovať takéto podujatie skrsla v hlave myslavského starostu JUDr. Jána Gabštúra pred šiestimi rokmi a spolu s poslancami myslavskej samosprávy ju z roka na rok naplňujú novým a bohatším obsahom.

Aj tohtoročný nádherný program, na ktorom sa v hojnom počte podieľali v speváckych i tanečných vystúpeniach súborov miestni matičiari, slávnostne otvoril iniciátor tejto myslavskej parády starosta obce JUDr. Ján Gabštúr, ktorý sa na tohtoročnom valnom zhromaždení agilného MO MS opäť stal jeho prvým podpredsedom . Na otvorení juniálesu účinkovali deti MŠ v Myslave z folklórneho súboru Hrabinka a podľa ohlasu mali u domácich i hostí z celého Košického kraja veľký úspech. Nasledovali vystúpenia ženskej speváckej skupiny Hrabina a po nej sa o zábavu starala mužská spevácka skupina Parobok. Potešili tiež vystúpenia FS Vinica i domácej dychovej hudby Myslavčanka. Takmer tisícka nadšených účastníkov juniálesu v Myslave sa najviac zabávala na vystúpení na východe mimoriadne obľúbenej ľudovej hudby Kandráčovci. Organizátori podujatia zabezpečili pre všetkých zúčastnených kvalitný myslavský guláš, zabíjačkové špeciality a občerstvenie od výmyslu sveta. Potom sa až do jednej nad ránom mladí bavili v kultúrnom dome na perfektnej diskotéke.

(fm)

Text k obrázku -

Na Myslavskom juniálese najviac zaujali budúci mladí matičiari z FS Hrabinka.



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.