Mladí matičiari a hokejový fanklub MHL 32 LM spojili sily a dobre sa zabavili

thumbnail

Už dlhšie sa hovorí o dobrej spolupráci liptovskomikulášskych mladých Matičiarov a hokejového fanklubu MHK 32 Liptovský Mikuláš. Jednu z jej konkrétnych podôb sme mohli vidieť aj v nedeľu 20. júla na hokejbalovom ihrisku Podbreziny.

V priateľskom hokejbalovom zápase si tu navzájom zmerali svoje umenie i športové schopnosti a dobre sa pritom zabavili. Hra bola vzácne vyrovnaná počas celého stretnutia. Rozhodcom bol Michal Uhrík, ktorý reprezentoval Slovensko aj na MS juniorov pred rokom a poslednú sezónu strávil v USA. Aj keď v prvom rade išlo o zábavu, ani jeden zo súperov nechcel lacno predať kožu ‒ len tak sa poddať, preto sa celý čas hralo naplno. Útoky sa prelievali z jednej strany na druhú. Fanklubákom sa v závere podarilo strhnúť výhru na svoju stranu a potvrdiť to ešte gólom do prázdnej bránky, keď matičiari odvolali brankára. Zápas sa skončil víťazstvom fanklubákov 7:5. Po zápase sa jeho aktéri rozlúčili podaním rúk a ešte viac utužili kamarátske vzťahy. Mladí Matičiari aj členovia fanklubu tamojšieho účastníka extraligovej hokejovej súťaže takto spolupracujú aj na iných spoločných akciách a veľká mladých hokejových nadšencov sa stala aj členmi Matice slovenskej.

(mn)

 



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.