Fabio Capello zakázal ruským hráčom používať sociálne siete

Tréner Fabio Capello Foto: TASR/AP Photo

Cuiaba 17. júna (TASR) - Tréner ruských futbalistov Fabio Capello zakázal svojim zverencom používať počas svetového šampionátu sociálne siete. Chce sa tak vyhnúť nedorozumeniam, ktoré môžu zle pochopené skratkovité odkazy vyvolať.

"Statusy na Twitteri môžu niekedy priniesť poriadne problémy, pokiaľ nie sú napísané inteligentným spôsobom. Aby sme prípadným nepríjemnostiam zabránili, radšej som požiadal hráčov, aby sa mesiac zdržali príspevkov na sociálnych sieťach," povedal taliansky kouč, ktorého citovala agentúra Reuters. Obmedzenia sa podľa neho vzťahujú aj na Facebook a Instagram.

Capello zdôraznil, že zákazom nechce obmedziť komunikáciu ruských futbalistov s fanúšikmi a médiami. Na rozhovory dáva novinárom k dispozícii vždy dvoch hráčov, ktorých počas šampionátu postupne obmieňa.

Skúsený tréner v stredu oslávi svoje 68. narodeniny. Najlepším darčekom by pre neho bola výhra ruských futbalistov v úvodnom súboji v H-skupine s Kórejskou republikou, ktorý sa hrá v noci na stredu SELČ v Cuiabe.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál tlačovej agentúry TASR



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.