AKTUÁLNE - Hackeri útočia

thumbnail

Webová stránka nášho matičného dvojtýždenníka Slovenské národné noviny bola terčom niekoľkých hackerských útokov pravdepodobne od našich ideologických a názorových oponentov. Zaiste sa im nepáči, keď sa dosah jedného z najstarších periodík Slovákov dostáva do čoraz väčšieho povedomia v rámci internetového priestoru. V najbližšom období plánujeme spustiť novú webovú stránku, ktorá ešte viac zväčší povedomie o Slovenských národných novinách vo virtuálnom svete. Okrem toho sa usilujeme zefektívniť našu činnosť aj na sociálnych sieťach. Sme však svedkami krutej reality, keď naša facebooková stránka nemá dostatočný dosah pridaných príspevkov vzhľadom na počet sledovateľov. Vyriešiť túto „záhadu“ nám azda pomôžu aj slová zakladateľa tejto platformy Marka Zuckerberga, ktorý verejne priznal obrovský tlak federálnej vlády USA, aby bol odstraňovaný protichodný obsah o ochorení COVID-19 a obsah súvisiaci s voľbami vrátane vtipov a satiry. Naše podozrenie na možné blokovanie našich obsahov facebookovej stránky Slovenské národné noviny potvrdzujú aj slová šéfredaktora konzervatívneho Štandardu Jaroslava Danišku: „Ľudia viac sledujú Facebook a Instagram a ďalšie siete, ktoré už slobodne nefungujú. Ak čítate Štandard, dobre viete, ako málo sa vám naše texty zobrazujú. A ako sa zobrazujú progresívne články z médií, o ktoré nemáte záujem. Niekto to robí za vás.“

Pre tieto podozrenia sme sa rozhodli založiť oficiálne stránky Slovenských národných novín na Telegrame a TikToku. Želaný výsledok sa postupne dostavuje. Všetko má však svoj čas a postupnosť. Na Instagrame to zatiaľ nevyzerá pre nás ružovo. Našou snahou je však najmä prostredníctvom Telegramu a TikToku zvýšiť náš dosah na viac potenciálnych čitateľov a sledovateľov.

(red)



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.