Dotácie pre rodinu Šimečkovcov

thumbnail

SLOVO O SLOVENSKU 

Ako sa ukázalo, progresívna ľalia zďaleka nie je taká čistá a dokonalá, ako sme si mysleli. Teda nie všetci my − Slováci, len tí, ktorí prepadli liberálnej propagande a začali jej veriť ako komunisti v krajšie zajtrajšky.

Audit ministerstva spravodlivosti odhalil totiž miliónové sumy, ktoré boli z dotačných schém štátu prostredníctvom ministerstiev a zriadených fondov čerpané netransparentne. A čuduj sa svete, medzi poberateľmi podozrivých dotácií boli aj rodinní príslušníci predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku, aktuálne lídra politickej opozície. Zo štátneho rozpočtu na účty rôznych nadácií či združení jeho príbuzných zaparkovalo v posledných štyroch rokoch až 1 181 001 eur (!!!) Uviedol to koaličný poslanec Tibor Gašpar, keď v parlamente podával návrh na odvolanie Šimečku z postu podpredsedu parlamentu. Progresívne „ľalie“ sa okrem štátnych dotácií dokázali dokonale nasať aj na peniaze samospráv. Objem týchto „priateľských“ podpôr z viacerých slovenských miest a obcí sa nedá ani poriadne vyčísliť.

Zlodej kričí, chyťte zlodeja! Takto pomyselne kričal aj Michal Šimečka. Chyťte Roberta Fica! Veď počas jeho vlád sme boli svedkami najväčších korupčných škandálov. Nedá sa ani predstaviť, ako sa mohol cítiť, keď sa pri týchto slovách pozrel na seba do zrkadla a vedel, že jeho rodinní príslušníci posledné štyri roky čerpali státisíce eur na vlastnú sebaprezentáciu, ktorú falošne nazývajú modernou kultúrou. Musí mať najskôr hrošiu kožu alebo uveril vlastnej politickej propagande, čo je horší prípad. Hneď po parlamentných voľbách v októbri minulého roka sa vyjadril, že urobí všetko pre to, aby Fico na Slovensku nevládol. Následne sfanatizoval davy na protivládnych mítingoch, až sa objavil atentátnik Juraj Cintula, ktorý štyrikrát vystrelil na Roberta Fica. Ten potom niekoľko dní bojoval o holý život.

Kráľ je nahý. Michal Šimečka teda zďaleka nie je čistý, ako ho vykresľovali progresívne médiá v sofistikovaných PR článkoch a ako tomu uverili minimálne voliči Progresívneho Slovenska, ktorých vskutku nie je málo. Politikom – bez rozdielu straníckeho trička – politika jednoducho chutí. Obyčajný človek  nemá ani predstavu, čo všetko si dokážu pre seba a svojich blízkych vybaviť. Trápne je, keď niektorí sa tvária, že sú iní...

 

Maroš SMOLEC, šéfredaktor SNN



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.