Propagandistické úderky v štátnych inštitúciách

thumbnail

Zbavujeme sa zahraničných agentov a ich sofistikovanej siete. Máte pocit, že prezidentkina vláda bez dôvery parlamentu,  teda aj občanov Slovenska, pod vedením ekonóma Ódora nerobila nič? Mýlite sa. Robila toho veľa... Dokazujú to audity na rôznych ministerstvách, v štátnych inštitúciách a priamo aj na úrade vlády. Agentov, šíriacich globalistickú propagandu GLOBSEC-u, vojnovú politiku NATO, migračné témy a najmä  čokoľvek protislovenské, umiestnila pod najrôznejšími krycími funkciami prakticky do všetkých štátnych spoločností. Právo na jediný názor spolu s jedinou prípustnou pravdou, oblečenou do ukrajinskej uniformy s americkými výložkami, tak v masovom meradle produkovali najrôznejšie „komunikačné odbory“ a „experti na elektronický boj“ podľa smerníc, ktoré prichádzali zo zahraničia, a paradoxne túto svoju ideologickú diverziu nazývali bojom proti zahraničnému ideologickému záškodníctvu, samozrejme, tomu „z Moskvy“. A financovali ju aj z eurofondov, čiže z našich spoločných peňazí. Alebo dotáciami z rozpočtovaných prostriedkov médiám hlavného prúdu. Prípadne nepriamo – cenzúrou a vypínaním slobodných médií. Samozrejme, v záujme svojej protislovenskej a protimierovej ideológie.

  • GLOBSEC NA VLÁDE

Konečne teda vieme, čím sa vlastne takmer desať mesiacov zaoberala dočasná vláda bez dôvery Národnej rady Slovenskej republiky. V plnej nahote to zverejnil na sociálnej sieti vedúci Úradu vlády Slovenskej republiky Juraj Gedra: „Keďže postupne preberáme úrad vlády a veci, ktoré tu zostali, došlo aj na politických aktivistov. A teraz pozor, nejde iba o pár ľudí. Ide o celé politické bunky. Na úrade vlády, na ministerstve zahraničných vecí, v policajnom zbore, na ministerstve obrany a na ministerstve vnútra. Mali sa starať výhradne o to, aby na Slovensku bol na témy, ako napríklad vojna na Ukrajine, Európska únia, NATO, migračná kríza a alternatívne médiá, len ten jeden povinne správny názor. A tiež spolupráca s mimovládkami a so strednými školami, kde títo aktivisti vysvetľovali, čo si majú myslieť, čo majú čítať a čo sledovať. To tiež berte ako základné poslanie týchto buniek. Za úrad vlády môžem povedať, že bude urobená náprava. A ostatných kolegov na rezortoch, ktorých sa tiež téma týka, už som upozornil.“

  • OSLOBODZOVANIE SLOVENSKA

Takže štát sa snaží pod novou vládou Roberta Fica urobiť poriadok skôr, ako bude vyhlásený za hybridnú hrozbu. Mimochodom, obľúbenú tému častého bratislavského sabatu ‒ zvaného GLOBSEC. Nie náhodou sa stavajú na zadné práve aktivisti tejto organizácie, napríklad aj Daniel Milo, bývalý riaditeľ Centra boja proti hybridným hrozbám, ktoré fungovalo pri ministerstve vnútra. A, samozrejme, štvavé médiá hlavného prúdu. „Končí aj kompletné šesťčlenné oddelenie pre strategickú komunikáciu na úrade vlády, ktoré viedla ďalšia bývalá analytička Globsecu Miroslava Sawiris. Títo úradníci mali zmluvy len do konca novembra, nová vláda ich už nepredĺžila.“ To je citát vlajkovej lode slovenského mainstreamu – Denníka N. Treba dodať, že sa končí aj neuveriteľne svojvoľná literárna tvorba autora policajnej stránky na sociálnej sieti pod názvom Hoaxy a podvody.

  • LŽI O MATIČIAROCH
Expolicajt Púchovský sa priznal k svojej homosexuálnej orientácii a po odchode zo zboru aj tej stranícko-politickej. Je asistentom poslanca za Progresívne Slovensko.

Z polície konečne odchádza David Púchovský. Nie bez zaujímavosti je, že poručík Púchovský je od decembra asistentom poslanca Progresívneho Slovenska Jaroslava Spišiaka. Ten istý Púchovský, ktorý si poistil svoju ďalšiu kariéru verejným „coming outom“. A ten istý Púchovský, ktorý svojho času vyrábal a pod hlavičkou polície prezentoval na jej oficiálnej stránke hoax o Matici slovenskej. Na FB stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR bola totiž zverejnená účelová manipulácia, podľa ktorej mala Matica slovenská šíriť dezinformáciu o tzv. zákaze slovenskej vlajky na Devínskom hrade. Vo vyhlásení Predsedníctva Matice slovenskej, zverejnenom na oficiálnom webe MS  5. mája 2023, však bolo preukázateľne uvedené, že MS protestovala proti nezmyselnému zákazu nosenia štátnej vlajky Slovenskej republiky na žrdi. A to nie je všetko, ďalším hoaxom Púchovského bola aj lož o tom, že vtedajší študentský výstup nebol ohlásený. Výstup bol riadne a vopred nahlásený tajomníkom Matice slovenskej, čo MS vie písomne preukázať.

  • PARADOX PROPAGANDY

Mediálny hlavný prúd si hudie naďalej svoje. Teda vlastne cudzie, ale zaplatené. Napríklad svedčí o tom aj tento titulok: „Smer a Hlas oslabujú schopnosti štátu brániť sa ruským vplyvovým operáciám.“ Iba krátka pamäť? Čo tak pripomenúť týmto mediálnym zapadajúcim hviezdičkám jeden výrok súčasného predsedu vlády Roberta Fica? „Niekto poslal v apríli zo Slovenska skupinu dvadsaťjeden ľudí, z toho asi pätnásti či šestnásti boli predstavitelia štátnych orgánov. Komunikovali s vysokými predstaviteľmi EÚ … boli v centrále NATO a žiadali o intervenciu proti slovenskej opozícii vraj preto, že začína mať prevahu, je nebezpečná pre Slovensko,“ vyhlásil Robert Fico na májovej tlačovej konferencii.

O čo dnes už opozícii v skutočnosti ide? Sú zúfalí zo straty vlastných záujmov a z toho, že ako sprostredkovatelia inoštátnych propagánd už skončili, práve tak ako ich doterajšie štedré príjmy z tejto protištátnej činnosti.

Ivan BROŽÍK – Foto-zdroj: Polícia SR, Hlavné správy - Facebook D. Púchovský



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.