Už 24-ročník Medzinárodného tábora Matice slovenskej v Tatranskej Lesnej

thumbnail

Medzinárodný letný tábor Matice slovenskej. Ak aj Vás láka aktívny oddych a krásna príroda a chcete spoznať nových priateľov, pridajte sa k nám počas prvých dvoch júlových týždňov, pretože nezabudnuteľné zážitky a bohatý dvojtýždenný program ponúka letný tábor, ktorý už po 24-krát organizuje Matica slovenská v krásnom prostredí Vysokých Tatier. Pripájame niekoľko základných informácií o letnom tábore. Tieto informácie budeme postupne aktualizovať, preto treba priebežne sledovať našu internetovú stránku.

Názov tábora:    Medzinárodný letný tábor Matice slovenskej (MLTMS)

Lokalita:             Stredisko Detský raj Tatranská Lesná

Termín:              5. 7. 2015 – 19. 7. 2015

Vek:                    Tábor je určený všetkým deťom zo Slovenska i zo zahraničia vo veku od 7 do 16 rokov.

logo MLTMSPrihláška:    

Prihlášku je potrebné doručiť na doleuvedenú poštovú alebo e-mailovú adresu najneskôr do 15. júna 2015. Po doručení prihlášky dostane každý účastník tábora organizačné pokyny. Prihláška na stiahnutie.

Cena:    

Pobyt v tábore je dvojtýždňový – výška poplatku 250 €. Ponúkame možnosť prihlásiť sa aj na jeden týždeň (podľa výberu) – výška týždenného poplatku je 135 €. Cena zahŕňa:   Ubytovanie (v murovanej a podľa potreby aj vykurovanej budove Školy v prírode, sprchy na poschodí), stravovanie (6x denne - raňajky, desiata, obed, olovrant, večera, druhá ľahšia večera), pitný režim, celodenný dozor, športové vybavenie, materiál na tvorivé dielne a doprava počas celodenných výletov. Vstupenky a poplatky za dopravu a podujatia sú v cene.

TÁBOR MS_pl_1 - web rozhranieDoprava:     

Príchod do tábora je individuálny. Škola v prírode Detský raj je výborne prístupná osobnou, autobusovou alebo železničnou dopravou. Autobusová a železničná zastávka sa nachádza v tesnej blízkosti strediska (podrobnejšie informácie poskytneme na požiadanie). Dovoz a odvoz dieťaťa je možné spojiť s návštevou miestnych prírodných alebo kultúrnych zaujímavostí.

detský raj_foto
Zariadenie Detský raj v Tatranskej Lesnej je vyhovujúce.

Program:       

Podrobný program tábora bude zverejnený v priebehu mája. Opäť nebudú chýbať výlety a túry do blízkeho i vzdialenejšieho okolia, kúpanie v Aquacity, návšteva kultúrnych a historických pamiatok, športové súťaže, hry, besedy, tvorivé dielne, táborová vatra, opekačka a diskotéky. Organizačné pokyny, v ktorých nájdete podrobné informácie k nástupu a pobytu v tábore, ako i zoznam odporúčaných vecí, dostanú všetci prihlásení účastníci obratom po zaslaní prihlášky.

Radi privítame Vaše námety a nápady, čo by ste radi v programe privítali, príp. ďalšie Vaše postrehy.

Kontaktné údaje na organizátora:

Matica slovenská

Mudroňa 1

036 01 Martin

Tel: +421 43 3812840, +421 905 275 286

E-mail: tabor@matica.sk

TEŠÍME SA NA STRETNUTIE S VAMI VO VYSOKÝCH TATRÁCH.ik

Publikujeme aj niekoľko fotografií z vynikajúcej atmosféry táborov z minulých rokov:

tábor_atmosféra

tábor_atmosféra_2

tábor_atmosféra_3

 

 



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.