Krvavý krach multikultúrnej spoločnosti Západu

thumbnail

Silnejúci neomarxisti deštruujú európske spoločenstvo. V Paríži, Nemecku, Belgicku... útočia moslimovia a európski politici znovu opakujú svoje hlúpe frázy. Navyše s odporúčaním, že na teror si v Európskej únii  musíme zvyknúť ako na niečo úplne normálne. Neomarxistickí európski politici hlavného prúdu tak považujú teror za prirodzenú súčasť multikultúrnej spoločnosti a prirodzenú súčasť spolužitia Európanov s moslimskou komunitou. Má to svoju zvrátenú logiku. Napriek deklarovaným vznešeným ideálom a princípom je multikulturalizmus v skutočnosti rasistická ideológia, ktorá je založená na nenávisti k európskej kultúre, civilizácii a jej nositeľom – európskym národom, Európanom a bielej rase.  Cieľom tejto neomarxistickej ideológie, ktorá ovládla celý politický mainstream EÚ, je dezintegrácia a deštrukcia európskej spoločnosti a národov ich nariedením migrantmi neeurópskych rás a kultúr, najmä moslimov.

PROROCKÁ PREDPOVEĎ

Islamizácia EÚ je tak proces priamo riadený osou Berlín – Brusel – Paríž, ktorý má uľahčiť nastolenie totalitného politického režimu neomarxistických elít prepojených s finančnou oligarchiou. Priam prorocká je v tomto kontexte predpoveď už nebohého rusko-slovenského spisovateľa Sergeja Chelemendika po jeho zážitku z cesty do Francúzska niekoľko rokov pred migračnou inváziou a teroristickými útokmi:

„Francúzi nemôžu v rámci liberálneho multikultúrneho modelu nič urobiť. Keď som išiel francúzskym metrom v Paríži, bolo to maximálne nebezpečné. Cestujem veľa, ale nebezpečnejšie metro som nevidel, usudzujem podľa toho, koľko tam bolo zločincov a že žiaden z nich nebol Francúz. Išiel som do centra Paríža, kde som mal schôdzku, a potom mi kolega vysvetlil: ‚Keď na teba zaútočia, nedajbože, aby si v metre udrel nejakého Araba alebo černocha, on ťa môže biť, koľko chce, ale ak ho udrieš ty, zavrú ťa.‘ Takže v multikultúrnom systéme, ktorý vo Francúzsku a v celej Európe funguje, kde imigrant je nejaké posvätné zviera, posvätná krava, sa nič nezmení a nikto nebude nič robiť. Celé to bude eskalovať a teror bude tým prvým, s čím sa Európa stretne.“

STRAŠIAK KVÓT

Keď som v roku 2004 hlasoval za vstup Slovenska do EÚ, ani sa mi nesnívalo, že v roku 2016 napíšem: Boj za práva menšín, za ľudské práva, proti rasizmu, diskriminácii, netolerancii, xenofóbii... zvyčajne kamufluje pod hlavičkou slobody, demokracie a humanizmu netušené príkoria, zvrátenosti, scestnosti a hanebnosti najrôznejšieho druhu, ktoré sú bezohľadne, neľútostne a cieľavedome páchané na vybranej obeti, ktorou je v EÚ väčšinová európska spoločnosť. A že bude aktuálny  výrok Georgea Orwella: „Hovoriť pravdu v dobe všeobecného klamu je revolučný čin. Potrebujeme revolucionárov.“

Terorizmus v sovietskom RuskuPrvým krokom úspešného riešenia problému na celoeurópskej úrovni je preto zrušenie imunity Európskej komisie, ktorá by sa tak musela zodpovedať za vedomé porušenie Dublinských dohôd, za otvorenú podporu moslimskej invázie do EÚ a za vydieranie jej členov, ktorí odmietli kvóty na prerozdelenie migrantov. Za doterajšiu činnosť si neomarxistická extrémistická Európska komisia preto zaslúži buď väzenie, alebo blázinec. Nepriamo je tým definovaný aj extrémizmus: Všetko, čo Európska komisia a jej neomarxistickí poskokovia označia za extrémizmus, extrémizmom nie je. Tento logický scenár má však jednu chybu. Deficit demokracie a totalitné prvky v EÚ sú už také výrazné, že riešenie problému demokratickou cestou je prakticky nemožné. Prvým nedemokratickým variantom riešenia problému je vzbura členov EÚ, ktorá by sa prejavila úplným ignorovaním Európskej komisie. Čas na to zatiaľ nedozrel, ale situácia sa zákonite bude vyhrocovať, až dospeje k bodu zlomu, keď sa vzbura stane nevyhnutnosťou. Potom už bude záležať len na tom, či vlády takýchto členov EÚ, ako napríklad V 4, budú mať odvahu chrániť svojich voličov a svoj ľud.

OZNAČENIE PÔVODCU

Druhým nedemokratickým variantom je vzbura jednotlivcov – Európanov, ktorí stratia pri teroristických útokoch moslimov svojich blížnych. A tých budú davy. Stačí, keď si tieto davy uvedomia, že ich prioritný nepriateľ nie sú moslimovia, ale ich neomarxistickí priaznivci. Potom už hlúpe frázy politikov prestanú na ľud účinkovať  a napriek represiám a odzbrojeniu zoberie spravodlivosť do vlastných rúk. Zbrane na čiernom trhu sa vždy dajú zohnať. Môže nastať paradoxne situácia, že sa Breivik z pozície šialenca extrémistu dostane do pozície nasledovaniahodného vizionára.

Aj keď je merkelovské Nemecko rozhodujúcou silou v EÚ, Angelu Merkelovú zvolili za nemeckú kancelárku len občania Nemecka. Ak Nemci akceptujú jej imigračnú politiku, tak nech si ju majú a volia ju aj naďalej. Ak však Angela Merkelová uplatňuje svoju imigračnú politiku prostredníctvom Európskej komisie aj v ostatých členských štátoch EÚ, tak sa musí zodpovedať za svoju politiku aj ľudu týchto štátov a ich politickému vedeniu. Agresia merkelovského Nemecka je len inou formou agresie hitlerovského Nemecka v snahe ovládnuť Európu, a vôbec nezáleží na tom, či je Angela Merkelová slúžkou USA, alebo globálnych finančných štruktúr v ich zastúpení. Obete nacizmu a holokaustu považujú fyzickú likvidáciu Hitlera a jeho poskokov za morálny akt: keby sa mohli dostať strojom času do minulosti, uskutočnili by ju aj osobne. To je citácia mnohých preživších obetí holokaustu.

Morálna by bola potom aj snaha zastaviť Angelu Merkelovú a jej poskokov v ich kriminálnej činnosti akýmkoľvek spôsobom, nech je v službách kohokoľvek, ak sa neprestane angažovať mimo rámec Nemecka. Ako mierumilovný človek, nie však pacifista, uprednostňujem radšej zrušenie EÚ ako násilie. Ak to nebude možné, tak znovu začne byť aktuálny výrok Thomasa Jeffersona:  Strom Slobody musí byť čas od času zvlažený krvou vlastencov ...

 

Pavel FENDEK – Foto: internet, koláž: E. SEMANCO

Autor je z Inštitútu národnej politiky Bratislava



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.