Herec Juraj Kemka hrubo uráža politikov

thumbnail

Slovenský herec J. Kemka a protislovenský Denník N si poriadne kopli do slovenských i zahraničných politikov. Herec ich osočoval hrubými nadávkami, ako vidno na priloženom videu, a Denník N neváhal použiť na adresu predsedu parlamentu tú najhrubšiu nadávku v slovenskom jazyku. Podľa herca je napr. premiér R.Fico "chudák", prezident Ruskej federácie "vrah", prezident Čiech "chrapúň". Na druhej strane prezident Slovenska  A. Kiska je "jediný anjel" a nebohý prezident V. Havel "vzor".  Agresivita bratislavskej kaviarne stúpa - hlavne v ich družných médiách a na sociálnych sietiach.

Matica slovenská si považovala za povinnosť sa k takýmto agresívnym prejavom vyjadriť sa: Matica slovenská, ako národná ustanovizeň, ktorej úlohou je aj spájať Slovákov a Slovenky v mene kultúrneho dedičstva a odkazu našich predkov, je ZNEPOKOJENÁ aktuálnymi aktivitami skupiny občanov a médií, ktoré sa považujú za jediných vykladačov pravdy, demokracie a slušnosti. Najnovšie sa agresívne útoky vzniesli proti oficiálnym predstaviteľom Slovenskej republiky aj iných štátov. Slovenský herec Juraj Kemka v relácii Štefana Hríba Pod lampou hrubo urážal viacerých politikov. Premiéra SR Roberta Fica nazval „chudákom“, predsedu Národnej rady Slovenskej republiky Andreja Danka „zmrdom“, prezidenta Českej republiky M. Zemana „chrapúňom“ a prezidenta Ruskej federácie V. Putina „vrahom“. Následne Denník N na svojom webovom sídle uverejnil fotomontáž, v ktorej A. Danka označil tým najhrubším výrazom medzi nadávkami slovenského jazyka.  Vyjadrenia predstaviteľov tzv. bratislavskej kaviarne sú stále agresívnejšie a vyvolávajú v slovenskom národe nepriateľskú atmosféru smerujúcu k podpore násilných prejavov. Ich konania presahujú nielen etické hranice, ale aj trestnoprávnu zodpovednosť. Matica slovenská sa cíti oprávnená k takýmto konaniam vyjadrovať sa, nakoľko priamo ohrozujú morálnu podstatu slovenského národa.

Ing. Marián TKÁČ, predseda Matice slovenskej

Mgr. Maroš SMOLEC, správca Matice slovenskej

Stanovisko Matice slovenskej vyvolalo na sociálnych sieťach vášnivé diskusie. Len cez webovú stránku Matice slovenskej bolo vyše 1000 zdieľaní, nehovoriac o takmer 300 komentároch na webovej stránke www.hlavnespravy.sk,  ktorá tiež stanovisko zverejnila. Webovú stránku Matice zaplavili aj nenávistné komentáre, ktorých autori kritizovali matičné stanovisko. Analýzou sme dospeli k názoru, že išlo o organizovanú aktivitu tzv. bratislavskej kaviarne, o ktorej v stanovisku bola reč.  Mnohí sa v nich však pýtali: Čo je bratislavská kaviareň. Poskytujeme besednicu publicistu Ľudovíta Števka, ktorý ju /ich/ presne definoval:

Kto sú „slniečkari“ alias bratislavská kaviareň

 

 

Maskotom rôznych akože nezávislých iniciatív a častým hosťom Hríbovej Lampy je aj herec Juraj Kemka. Narazili sme na jeho nedávne "politologické okienko" a musíme povedať, že s Hríbovou Lampou to ide dolu vodou. Najprv vysvitne, že za peniaze NATO Hríb robí po Slovensku Lampy o tom, aké je Rusko agresívne a aký je Západ dobrý, a potom ponúka hlboké "analýzy" pána Kemku, ktorý sa neštíti v rozpätí niekoľkých sekúnd nazvať Roberta Fica "sviňou", Andreja Danka "zmrdom", Miloša Zemana "chrapúňom", Vladimíra Putina "vrahom". Na druhej strane pri mene Andrej Kiska pán Kemka blažene dvihne zrak k nebesiam a pateticky zo vypustí zo seba slovo "anjel". Páni Kemka a Hríb, nehnevajte sa, ale toto sa nedá nazvať inak, len intelektuálny suterén.

Posted by Komunistická strana Slovenska - KSS on 7. január 2017

 

Linky na pôvodné webové stránky:

Link na inkriminované video: http://www.hlavnespravy.sk/juraj-kemka-pod-lampou-kiska-je-anjel-a-putin-je-vrah/885398

Link na inkriminovanú karikatúru: http://cynickaobluda.dennikn.sk/

 



17 Komentárov

  • Jana Šteklerová

    Herec Kemka , keďže sa odsťahoval do Rakúska, nech tam dokáže svoje herecké kvality a uplatní sa ako herec. Ale na Slovensku zarába, uráža ľudí iného názoru ako má on.Posmieva sa politikom a dáva im prezývky. Dokazuje aký je primitívny hlupák a o jeho inteligencii sa nedá pochybovat. Taký Juraj Kukura neuráža a dokázal sa uplatniť v Nemecku. U nás každý, kto sa kdesi mihne v nejakom hlúpom televíznom seriáli si nárokuje kritizovať a ešte sa strčí do televízie s neohrabanými názormi.

  • Jerry

    Polistopadová doba se zapsala do dějin střední Evropy jako doba domnělé svobody a Demokracie,ale i jako doba korupce,organizovaného zločinu a jeho propojení se špičkami vládnoucí garnitury,doba rabování státního majetku,jako doba vymývání mozků mladých generací souvisejících s překreslováním dějin země i jako doba drog,zvrácených lidských hodnot a jako doba demontáží národních států a veškerého Slovanstva vůbec!!Je to korporativně-fašistická novodobá éra 21.stol.!!!!!

  • JURčA

    KEMKA KEMKA TAK SOM ťA MAL RAD KýM SI NEZAčAL SPOLITIKOU A TERAZ SOM ZISTIL žE SI KOKOT NAD KOKOTOV TEN ZMRD čO SI POMENOVAL TOHO POLITIKA TO SI TY SI OBYčAJNý ZAPREDANý HAJZEL.

  • milos

    Co to je za DEMENTA!

  • Pavel

    Pán Kemka je obyčajný paštikársky dement čo on dokázal keď sa tak vyvyšuje? Natáčať debilné seriály a myslieť si aký sú vtipný ale je to na zaplakanie.

  • Slovenské národné noviny

    SNN ďakujú diskutujúcim k tomuto článku za svoje názory.

  • Jarumas

    Ako veľmi sú odvážny, keď majú za sebou Sorošove bubáky, Sorošových politikov.

  • Jarumas

    Samozrejme sa navážali iba do politikov, ktorých neplatí Soros. Kremku a spol. riadi Soros, hovoria si "Sorosova mlaď". Ich agenda je islamizácia sveta, občianska vojna v EÚ a v USA, gender, LGBT, svetová vojna s Ruskom, povolenie pedofílie a nekrofílie, fašizmus (teda prepojenie štátnej a korporátnej moci: Soros+Rotchild vyberajú svojich za politikov, riadia médiá, organizujú prevraty a vojny), zákaz slobody slova a názoru proti Sorosovej agende, nálepkovanie ľudí za extrémistov a paradoxne fašistov ak nechcú slúžiť Sorosovi. Kremka je judášske prasa za Sorosov dolárik vyvraždí pol Slovenska, teda to v dnešnej dobe ďaleko dotiahne.

  • jan

    Ten Kemka je zvrátený človek. Takto v televízii urážať ľudí zmrd, sviňa to kde sme. Takého dementa by televizia mala stiahnuť z obrazu raz a navždy!!!

  • JanoBudaj

    Kto je tento povaľač,? ak žije v Rakúsku, nech aj tam parazituje. Jemu podobní
    " herci " vytvárajú odporný smog, ktorý je záhubou Slovenska.

  • mato

    To kto je? Prvy krat ho vidim a hned mi je jasne,ze je to hlupi cocot 🙂

  • emmka53

    ostrolúcky, už z toho holokavsku niekorí budete musieť mať psychiatricky uznanú diagnozu, lebo ako hovorí jeden rom, čo je málo to je moc...keby sa dennodenne nedal min jeden článok o , holokavste, tak by asi ani noviny vevyšli, uvedomujhete , si že robíte kontreaproduktívnu prácu??? alebo že by to bol zhámer aj nemecký tento oný...začal takto...

  • Milan

    Pripadá mi to, ako keď na podkrivánskej poľane pristarý, zvnútra črvavý grib sa usiluje nadviazať komunikáciu s hadovkou smradľavou.Bezprecedentné! Ako je možné, že to odvysiela RTVS?

  • Vincemt

    Komentovať deviatizmus p."herca" to je ako keby sa úmyselne chodilo po močovke.

  • Vážený pán Ostrolúcky. Matica kritizuje aj tých, ktorí propagujú iné nenávistné systémy. Dokonca sme z pozície majiteľa tlačiarne NEOGRAFIA, a.s. zastavili vytlačenie knihy Mein kampf, aby sa Hitlerove myšlienky nešírili. Váš komentár má hlavu a pätu, vážime si ho. Budeme a snažíme sa podľa neho aj konať. Je to aj naša ambícia.
    Ďakujeme.

  • Mgr. Ján Ostrolucký

    Vážení, keď už aj Matica robí takúto politiku... tak už je zle. Vážení matičiari, je to jednoduché... Ľudia nech si hovoria, čo chcú. A vy, keď už máte ambciu spájať národ, tak kritizujte vyvážene. Kritizujte tých, ktorí popierajú holokaust, pretože to je spoločensky nebezpečnejšie, ako slová vyslovené hercom na televíznej obrazovke. A nebránte štát pred národom, ale národ pred kultúrnym nebezpečím, ktoré svojími nepokrytými klamstvami, korupciou a hrubou neúctou k občanovi, predstavuje štát, resp. jeho predstavitelia, áno aj tí najvyšší. Národne totiž neznamená pro-štátne. Drahí a milí, nezamienajte si prehnitý štát za národ, a všimnite si, že národ pustne, presne kvôli tomu, že mu podráža nohy štát. A nezabudnite, že boli ste jednými z tých, ktorí mali brániť vzdelanosť generácií slovákov... hľa. A takto sa chcete vyviniť?

    • Pavol

      Lepšie by som to nenapísal !

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.