Kultúrna vojna a voľby

thumbnail

SLOVO O SLOVENSKU

Voľby klopú na dvere. Nervozita v spoločnosti stúpa. A to nielen v politickom košiari, ale aj medzi radovými občanmi. O politike rodiny diskutujú pri nedeľňajšom obede, priatelia na návštevách, len tak v bare pri káve či na športových a kultúrnych podujatiach. V lepšom prípade sa nepohádajú. Slovenská spoločnosť je nateraz taká polarizovaná, ako sme to od vzniku Slovenskej republiky nezažili. Takzvaní demokrati a nové progresívne sily vždy používali zakladateľa nášho štátu Vladimíra Mečiara za ten najnegatívnejší vzor v riadení štátu. Vraj sa odkláňal od demokracie, zneužíval štátne orgány na stranícke ciele a  rozdelil spoločnosť. Opozícia sa musela spojiť a za pomoci dolárov miliardára s maďarskými koreňmi Georga  Sorosa – ako priznal otec predsedu Progresívneho Slovenska Šimečka st. – porazili ten autoritatívny mečiarizmus...

Isto, počas riadenia štátu hnutím HZDS nebolo všetko s kostolným poriadkom. Slovenská spoločnosť však nezažívala také vnútorné pnutie ako dnes, keď spomínané nedeľňajšie obedy a návštevy u susedov sa naozaj končia hádkou. Počas vlády mečiarovcov existovala skutočná sloboda slova. Novinár, občan, inštitúcia mohli bez následkov vyjadriť svoj názor proti vláde. Nikto ich zato nestíhal. Občan si mohol vybrať z rôznych názorov. Dnes smerujeme do modelu sofistikovanej totality v mene progresivizmu, prehnanej podpory akýchkoľvek menšín na úkor väčšiny a európskej nezmyselnej federalizácie. Verejnú mienku kreujú korporátne médiá. Ich vlastníci  tento trend v záujme svojich finančných ziskov zo štátnych dotačných schém logicky podporujú. Ak sa verejne prejavíte opozičným názorom, mediálna mašinéria vás doslova spoločensky ukrižuje. Vytláčajú vás na okraj spoločnosti, ostrakizujú... Svoj názor síce vysloviť môžete, ale nikto z médií hlavného prúdu ho neuverejní a na zatiaľ nezávislých sociálnych sieťach vás zase ukameňujú progresívni trolovia. Tak toto nebolo ani za Mečiara!!!

Slováci stoja pred dôležitými voľbami. Či sa vyberú cestou zvrátených ideológií, kde heterosexuál začína byť automaticky problémom, kde nemožno vyjadriť slobodne svoj názor bez konzekvencií, alebo cestou nám blízkych tradičných hodnôt oblečených do moderného šatu a skutočnej neobmedzenej demokracie, kde národ a jeho práva nie sú prekážkou.

Maroš SMOLEC, šéfredaktor SNN

ČÍTAJTE AJ ĎALŠIE ČLÁNKY týkajúce sa nadchádzajúcich volieb:

https://snn.sk/news/esa-su-jasne-len-kto-bude-plesat/

https://snn.sk/news/politicke-karty-pre-finale-volieb/



Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.